Even voorstellen…
Mijn naam is Cathelijne van Steenbeek (1986). Vanaf jongs af aan wist ik dat ik met kinderen wilde werken. De onbevangenheid, eerlijkheid en verwondering die kinderen hebben vind ik mooi en bijzonder. Hen zien opgroeien, met plotselinge grote ontwikkelingssprongen, fascineert mij.
Toen ik ouder werd ontstond ook de interesse om mij voor kinderen en jeugdigen in te zetten door mij ook te richten op de ouders, het gezin als geheel.  Of andere opvoeders, zoals leerkrachten in het onderwijs, groepsleiders, adoptieouders. Doordat er altijd sprake is van interactie tussen mensen en dat de (leef)omgeving ook van invloed is op de ontwikkeling, gedachtes, gevoelens en gedrag.
Ten tijde van mijn studies pedagogiek op het HBO in Rotterdam en de Universiteit Leiden werd mijn interesse voor kinderen en jongeren die kampen met ontwikkelingsproblemen in de brede zin (weerbaarheid, onzekerheid, (faal)angst, autisme, adhd) groter. De ontwikkelingsgang, een andere kijk op de wereld, het gedrag van deze kinderen en jongeren intrigeren mij. Het bijzondere proces van ontwikkelingsstappen die zij maken, de (veer-)kracht die kinderen en jongeren kunnen hebben, ondanks belemmeringen en tegenslagen die zij soms meemaken.

Ik vind het een leuke uitdaging om mij te verplaatsen in hun zienswijzen en leefwerelden, hierop af te stemmen, contact te maken. Ik wil graag mijn bijdrage leveren aan het opgroeien en opvoeden van kinderen en jongeren. Dat zij, ondanks eventuele belemmeringen in de ontwikkeling, de kans en de ruimte krijgen om zichzelf zo optimaal mogelijk te ontplooien en op te bloeien, met de nodige ondersteuning en begeleiding vanuit de omgeving, waar nodig van professionals. *Voor ieder uniek individu, elke unieke gezinssituatie zal ik mij dan ook vol passie, gedrevenheid, betrokkenheid en met respect inzetten!

*Wanneer een situatie of probleem niet binnen mijn expertise past zal ik ten alle tijden in overleg treden met jou, met collega’s, en jou wanneer nodig doorverwijzen.


Achtergrond en Ervaring

Voor mijn specifieke achtergrond en werkervaring nodig ik jou graag uit mijn LinkedIn-profiel te bekijken.

Regio Zuid-Holland
Delft, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Nootdorp, Ypenburg, Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kalender

mei 2021
M D W D V Z Z
« feb    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31